هشدار آتش نشانی: ساختمان‌ها با نمای کامپوزیت ظرف سه دقیقه شعله‌ور می‌شوند نجات جوان مدفون شده زیر سنگریزه‌ها با تلاش ۱۵۰ دقیقه‌ای آتش نشانان مشهدی (۱۷ خرداد ۱۴۰۳) تکمیلی| حریق انبار ضایعات با حضور آتش نشانان ۱۸ ایستگاه اطفا شد+ تصاویر این حادثه (۱۷ خرداد۱۴۰۳) قتل پسر جوان به دست پدر ۸۰ ساله| قاتل: پشیمانم اطفای حریق یک ساختمان در مشهد با تلاش نفس‌گیر آتش نشانان چهار ایستگاه (۱۷ خرداد ۱۴۰۳) اعترافات تکان دهنده دو باجناق سنگدل درباره قتل زن بی دفاع انحراف اتوبوس در شرق سبزوار ۱۳ مصدوم بر جای گذاشت (۱۷ خرداد ۱۴۰۳) جسد دختر ۱۷ ساله خرم آبادی پیدا شد هم اکنون؛ حریق انبارضایعات در جاده کنه بیست سوانح شهری مشهد در یک روز ۶۹ مصدوم بر جا گذاشت نتایج اولیه نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ اعلام شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۳) | افزایش دما در مناطق گرمسیری استان به بیش از ۴۰ درجه! کشف و ضبط بیش از ۲۰۰ قلم فرآورده دارویی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد آیا کودکان را می‌توان حجامت کرد؟ | عوارض حجامت خودسرانه کودکان راهنمای انتخاب مناسب‌ترین مدرسه برای فرزندان حذف گزینه الزام برای آزمون پایه نهم به دهم دانش آموزان سمپادی عوامل بروز یبوست در نوزادان چیست و چگونه درمان می‌شود؟ شایع‌ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا را بشناسید این میوه حکم داروخانه طبیعی را دارد! آرتروز، بیماری روماتیسمی غیرالتهابی که اغلب مفصل زانو و انگشتان دست را درگیر می‌کند
سرخط خبرها

رعد و برق جان ۱۰۰ نفر را گرفت

  • کد خبر: ۳۱۸۳۷
  • ۰۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۸
رعد و برق جان ۱۰۰ نفر را گرفت
مقامات هند روز جمعه اعلام کردند که بر اثر صاعقه‌های متعدد یک روز گذشته در ایالت های بیهار و اوتارپرادش، ۱۱۶ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از رسانه‌های هند،  مقام های این کشور افزودند: صاعقه در یک روز گذشته در ایالت بیهار جان ۹۲ نفر را گرفته است و در ایالت اوتارپرادش نیز حداقل ۲۴ نفر به دلیل برخورد رعد و برق به آن‌ها، جان خود را از دست داده‌اند.  

وقوع شدید این پدیده در این ایالت ها، باعث مجروح شدن ۳۵ نفر دیگر شده است.  
بیش از یک هزار و ۶۰۰ نفر در سال ۲۰۱۹ در مناطق مختلف هند به دلیل وقوع سیل و رانش زمین، جان خود را از دست دادند.  
تلفات سیل در هند به صورت سالانه افزایش داشته است. در سال ۲۰۱۶ این تلفات ۹۳۶ نفر بود که در سال ۲۰۱۷ به ۱۲۰۰ نفر افزایش یافت.  
باران‌های موسمی (مانسون) که از ژوئن تا سپتامبر به طور منظم در هند ادامه دارد، همه ساله خسارت جانی و مالی زیادی در این کشور برجای می‌گذارد. مانسون،  حدود ۷۰ درصد بارش سالانه هند را تامین می‌کند و برداشت محصولات مهم کشاورزی مانند برنج، گندم، نیشکر و دانه‌های روغنی مانند سویا به آن وابسته است. حدود ۱۵ درصد از اقتصاد ۲ تریلیون دلاری هند به بخش کشاورزی اختصاص دارد، برای نیمی از جمعیت سه میلیارد و ۱۰۰ میلیون نفری هند به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
این فصل در جنوب آسیا با سیل‌های گسترده و طوفان‌های شدید همراه است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->